23 Şubat 2010 Salı

karmakarışık.

Kimki; orduya bu kadar musallat olan? kimki; ordu içinde bu kadar kalleş olanlar? kimki;musallatı destekleyenler? kimki; ordu içinde korkaklar..? Hepinize lanet olsun TÜRKİYE CUMHURİYETİ SÖNMEYEN MEŞALEDİR

Biz mi ergenekon içindeyiz ergenekonmu bizim içimizde...80 ihtilalinde orduya düşman olan bu toplum şimdi ordunun acizliği gibi görünen tavrına (ki aciz değil) acır hale geldik.Dini kesim orduya düşmanmı hayır orduya düşman değil Atatürk ün düşüncesine düşman...Elbetteki kendi fikirleriyle oluşacak bir orduda onlar için çok değerli olacak o zaman Atatürk düşüncesine sahip olanlarda o orduya karşı cephe alacak.Karmaşık fikirler içerisinde bu ülke yok edilmeye mahkum bırakılacak Amerika İsrail vede yandaşları ülkerin istediği gerçekleşecek.Ben birey olarak elimden geleni ardıma koymam direnirim.Eminimki Cumhuriyet fikirli olanlar da benim gibi düşünüyordur..Birlik ve beraberlik bizi yükseltir..."One minute" deme zamanı gelmedimi ?..

Bugün çok üzgünüm hiçbir haber duymak istemiyorum...yanlı televizyon kanallarının ve gazetelerinin haberleri ülserimi azdırıyor.
Benim güzel ülkem benim cefakar ülkem anavatınım gözyaşı kurumayanım sen nelere göğüs gerdin sen nelere direndin buda gelir buda geçer sen üzülme..

6 yorum:

Hayattan Azıcık dedi ki...

Olanların boyutu gerçekten çok büyük. Ordu,AtaTürk hatta Türklük kavramı insanlara batar oldu. Bunca kin bunca yıl nerelerdeymiş nasıl sinip sinsice beklemişler. Yazık ki çok yıprattılar bizi. Ama bu ülkenin elinden alamayacakları en önemli şey AtaTürk ve Ordudur. Şu an ne kadar onların borusu ötüyor görünse de kurtuluş yakın. Türkiye açlığa, fakirliğe,depremlere, hatta soyulup soğana çevrilmeye bile sabreder ama Kutsallarımıza dokunuldumu kurt kesiliriz. Biz Ergenekonlar sayesine buralardayız ve en kısa sürede bir Ergenekon daha çıkacaktır. Ergenekonu terör örgütüymüş gibi göstermeye çalışıp bize hakaret edenleri Destanımızla Tokatlamayı biliriz biz.
Esen ve Sevgiyle kal...

nilly'nin dünyası dedi ki...

@ Teşekkürler estergonyeşili...inan yorumunu okurken çok duygulandım.Asla izin vermeyeceğiz.
Nilly

ayseyaman dedi ki...

Ooofff çok derin konular var burada...
herşey öyle karışık ki...dilerim cennet ülkemizde bu karışıklıklar bir an önce çözülür...
hayırlı kandiller

nilly'nin dünyası dedi ki...

@..))) Ayşe hanım sizin sanat ruhunuz inceliğiniz gibi yaşam olsun inşallah ülkemizde.Yorumunuz çok içten vede hoş.Teşekkürler.

ABİ dedi ki...

bu seferki, öyle, "bu da gelir geçer" cinsinden değil pek... zor olacak...
sevgiler.

nilly'nin dünyası dedi ki...

@ haklısın abi..bakış açıları perspektif olunca ileriyi görmek çok zor olmayacak.
Nilly