1 Haziran 2009 Pazartesi

MUTLU PAZARTESİLER


OOh be bugün pazartesi; benim günüm en sevdiğim gün mutluluk kat sayımın arttığı gün güzel gün seni seviyorum.


Pazartesi sabahlarını yıllardır iple çekerim ,yeni gün yeni hayat yaşamın kıpırdanması başlar erken saatlerde; ölü bir pazar sabahından sonra.!!!Sevmiyorum pazar günlerini verimsiz gündür pazar günü benim için ne gezmek ne eğlenmek nede yatmak beni rahatlatmıyor..Hayat duruyor pazar günleri sokaklar ıssız herkes evine kapanmış balkonlar boş yaz sıcağında bile taakiiii saat 13 e kadar.


Seviyorum pazartesini kıpır kıpır dans eder ruhum otobüs durağına giderken, isterimki haykıra haykıra" GÜNAYDINNNNNN ey millet uyanınnnn esneyen ağızlerinızı kapatın asılmış suratlarınızı rahatlamış relax hale getirin birbirinize günaydın deyin".


HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN MUTLU PAZARTESİLERRRRRR

4 yorum:

aysebebek dedi ki...

Cumaları seven biri olarak yıllardır haftasonuna ait günlerden birini seven çok duydum ama Pazartesi seven ilk seni duyuyorum.Alemsin valla..Farklı olmak her zaman güzeldir..

Pazartesi ile ilgili duygularını tekrar gözden geçirmeye karar verdim yazını okuyunca. Enterasan bir deneyim olabilir bak bu.

111

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

Dubaiye geldigimden beri Pazartesileri ben de cok seviyorum Nilly...
Pazar basliyoruz ya biz haftaya; cok gicik oluyorum oralarda pinekleyenlere oysa Cuma Cumartesi benim "pinek" hakkim dolmamis gibi geliyor bana.. Pazarlarim oole kizgin geciyor; Pazartesi olunca "Oh be!! Onlar da geldiler haftaya" diyorum...

Bu arada yazini oyle enerji dolu yazmissin ki sanki okurken karsimda anlatmissinda gulunce kaybolan guzel bebeklerini gozlerinin izliyor gibi oldum...


Eeeeee??? sonra ne olmus? :PPPP

Kubilay Kızıldenizli dedi ki...

Senin güzel pazartesine benim şu andaki çarşambamdan Merhaaaaaabaaaa!!!!

nilly'nin dünyası dedi ki...

@Ayşebebek..hayat her uykunun ardından yeniden başlar ve her sabaha bugün yeni doğmuş gibi başlamalıyızda yapmıyoruz ..)))dene canım inan çok keyif alacaksın.

@senin dediğin gibi: soooanna yı hemen yazacağım.

@Kubi;Merhaba caanlaarrrr merhaba.